Szilveszteri Ajánlat 2023 / 2024

  • Kategória: Wellness, Bükfürdő
  • Leírás: Harmónia minden szinten
  • Cím: 9740 Bükfürdő Európa út 18.
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

Az ország első holisztikus gyógy- és wellness szállodája, a Caramell Premium Resort **** Bükfürdőn található, ahol a garantált pihenés nem ér véget néhány nap alatt, az itt elért harmónia a mindennapokban is megtérül.

A szálloda minden igényt kielégítő kínálata lehetővé teszi, hogy a vendégeknek ki se kelljen tenni a lábát a bejáraton az üdülés ideje alatt. A tökéletes kikapcsolódást biztosító prémium minőségű szolgáltatásokkal találkozhatunk: 100-féle szépészeti-, wellness-, és gyógykezeléssel, a spa-n és a masszázson túl a belső béke megtalálásához pedig a halastó, a távol-keleti holisztikus hangulat, illetve a meditációs japán kert kínál lehetőséget. A szálloda a lassú pihenés filozófiáját népszerűsíti, a „slow turizmus” hívei itt a hétköznapokból kiszakadva lassíthatnak és figyelhetnek az igazi értékekre.

A szálloda értékei szerint a test, a lélek és a szellem egységének megteremtése itt elérhetővé válik. 142 szobát, 2000 m2-es wellness világot, családbarát szolgáltatások sorát találjuk a szálloda kínálatában. De ha ez nem volna elég, aktív pihenés sem kizárt, hiszen a bowling- és focipálya is biztosított a vendégek számára.

A Nyugat-Dunántúl egyik népszerű turisztikai attrakciója, amit a Caramell Premium Resort a kristályszerkezetű kalandparkkal kínál. Emellett a szálloda konferencia komplexummal is rendelkezik, azaz kiállítási helyként is működik.