Szilveszterezz Tapolcán!

Tapolcán is sok bulilehetőség közül választhatsz. Ebben a városban is bárki megtalálja a számítását, akár nagyobb bulira vágyik, de akkor is, ha csak szolidabb partizgatásra áhítozik.

Tapolca szilveszter a Fő téren

Tapolcán, a Fő téren idén is lesz szilveszter. Ha szereted a jó retró számokat, akkor a Fő téren a helyed, hiszen életed talán egyik legjobb retro diszkójában táncolhatsz egész éjjel és üdvözölheted az újévet. Nem csak a ’80-as és ’90 –es évek, hanem napjaink nagy slágerei is felcsendülnek a Fő téren. Éjfélkor meghallgathatod Dobó Zoltán Polgármester újévi köszöntőjét is. A rendezvény látogatása díjtalan.

Emlékfutás

Két remek program is várja azokat Tapolcán, akik már délelőtt szeretnének ráhangolódni a szilveszterre. December 31-én délelőtt 9 órától a Boombatucada óévbúcsúztató műsorát hallhatjátok, majd lesz egy közös zenés bemelegítés Mazsival. 9.15-kor Szalay Gyöngyi Emlékfutás kerül megrendezésre. A Malom-tó partán történő futásra várnak kicsiket, nagyokat, felnőtteket, családokat, baráti társaságokat.

Malom-tó átúszás

10 órától pedig a „Tour de Malom-tó” – vízibicikli körverseny program várja az ide érkezőket. Sztárvendégek: a Giro d Italia magyar versenyzői, Dina Márton és Peák Barnabás.

10.45-kor ismét a Boombatucada együttes lép színpadra, az ők óévbúcsúztató műsorát lehet megtekinteni, meghallgatni. És 11 órakor a X. Szilveszteri Malom-tó úszásra kerül sor, mégpedig Schirilla Györggyel, a nemzet rozmárjával. Aki elég bátornak és sportosnak, edzettnek érzi magát, az bátran vesse bele magát a 16 fokos tó vízébe.