Búcsúztasd az óévet Székesfehérváron!

Székesfehérváron sem fogsz unatkozni, hiszen itt is számtalan program várja azokat, akik nem otthon, vagy nem a barátokkal, házibuliban kívánják búcsúztatni az óévet. Mutatjuk a legérdekesebb programokat!

Fehérvári szilveszter- Zichy színpad

Azok, akik szabadtéri szilveszterre vágynak, soha sem egyedül, hanem a családtagokkal, barátokkal, szomszédokkal, ismerősökkel ünnepelnek. Aki a Zichy színpad előtt szeretne idén is bulizni, megteheti, hiszen a szervezők ismét várnak minden bulizni vágyót Székesfehérváron, a Zichy színpad elé.

Sok-sok szilveszteri finomságot ehetsz a szabadtéri buliban, a programkínálat is színesnek ígérkezik, most már csak rád van bízva, hogy mennyire érzed majd magad jól ezen a szabadtéri bulin.

A zenei program színes lesz, hiszen este 8 órától a szerep Kátai JR-é lesz, 10 órától, a Discover Band zenél majd, 23.25-tól a Bon Bon tesz meg mindent, hogy a bulizni vágyók jól érezzék magukat. 23.55-től kezdődik az elmaradhatatlan köszöntő és a tűzijáték. 00.15-től ismét a Discover Bandé lesz a színpad. 01.30-tól egészen 03.00 DJ Zsiráf gondoskodik a szuper hangulatról.

Zenész szilveszter

Ha fázós vagy és az utcabálokat nem neked találták ki, és szeretnél Székesfehérváron ünnepelni, akkor a Hiemer Kávézóban a helyed!

A Hiemer Kávézóban a Good Times Zenekar szolgáltatja a remek muzsikát. Nincs is jobb annál, amikor élőben hallhatod a kedvenceidet! A Hiemer Kávézóban szilveszterkor is érdemes betérni. Természetesen, nem csak melegedni menj be a kávézóba, de azért ebben nagy segítségünkre lehet az Unicum forralt szilvás bor, vagy a Kalumba hot ginger, illetve a Baileys-szel megbolondított forró csokoládé is.

Amennyiben szeretnéd itt eltölteni a szilvesztert, úgy nem árt időben foglalni, mivel sokan kíváncsiak a nagyszerű zenekarra, a Good Timesra, akik jazz és pop dalokat is játszanak. A duó két tagja közül Torsten Németországból érkezik és zongorán játszik, míg az énekes, Szilvi, székesfehérvári születésű.