Buli szilveszterkor Debrecenben!

Debrecen is tartogat meglepetéseket, már ami a szilvesztert illeti. Amennyiben a cívis városban tervezed köszönteni az újévet, jó döntést hoztál, hiszen ebben a városban is számos remeknek ígérkező program várja az ide látogatókat. Mutatjuk a legérdekesebbeket!

Lovarda Szilveszter 2019

A LOVARDA Egyetemi Kulturális és Konferenciaközpontban is terveznek egy remek szilveszteri mulatságot. A programok sorát gazdagítja a Valcer Táncstúdió, az élőzenés buli Happy&Band közreműködésével. A bulizók még tombolasorsoláson is részt vehetnek.

Szilveszteri Gatsby Party

A Kazánház Gatsby Partyján egész éjjel korlátlan lesz az ital és ételfogyasztás. Az asztalszigeten lévő életekből bármivel jól lakhatsz, ehetsz pogácsát, snack falatokat és szendvicseket is. A bárpultnál pedig remek italok közül válogathatsz.

A Gatsby Party különlegessége, hogy átélheted az igazi Gatsby érzést, hiszen kötelező az 1920-as évek öltözéke. A lányok semmiképpen se hagyják otthon a boát, a toll és egyéb fejdíszt és a gyöngysort, a fiúknak pedig a kötelező viselethez tartozik az ing, az öltönynadrág, a kalap, a csokornyakkendő és a cilinder. A szervezők meg is jutalmazzák a tematikus öltözéket, úgyhogy valóban szánj időt a megfelelő öltözet kiválasztására, összeállítására! A legjobb korhű jelmezt egy kuponnal honorálják a szervezők. A nyert kuponnal pedig a kaszinóban tudsz majd játszani.

Gáspár Laci az Erdőspusztai Club Hotelben

Ha kedveled Gáspár Lacit és a zenéjét, akkor az Erdőspuszta Club Hotel éttermében tartott szilveszteri bulin a helyed! A zenéről nem csak Gáspár Laci gondoskodik, hanem Dj. Pető Sándor is elősegíti, hogy retró hangulatba kerülj.

A vendégek a svédasztalról kedvükre válogathatnak. Korlátlan lesz a pezsgő, a sör és az ásványvízfogyasztás, és még tombolasorolás is lesz az év utolsó partiján. Jegyeket csak elővételben lehet vásárolni!