Szeged a bulik városa

Szegeden számtalan lehetőséged lesz a szilvesztert megünnepelni, hiszen rengeteg helyen, rengeteg program várja az érdeklődőket. Vágjunk is bele a titkok felfedésébe!

Monster Downtown Szilveszter 2020 Várkonyi Tibivel

A szilveszteri buli már este 6-kor elkezdődik és újév napján hajnali 4 óráig tart majd. A szilveszteri parti Szeged szívében lesz, a Stefánia sétányon, a szegedi Nemzeti Színház mellett. Nem csak a svédasztalos finom ételek, hanem Várkonyi Tibi sláger partija is garantálja a felhőtlen szórakozást. A belépőjegy ára tartalmazza az egész estés élőzenét, a svédasztalos vacsorát, a svédasztalos éjféli vacsorát, a pezsgőt és még éjfél után tombola is lesz értékes nyereményekkel.

Szilveszteri buli a Kedvesben

A Kedves Presszóban is lesz szilveszter. Már délután 5 órától elkezdheted itt a bulit, ami másnap egészen reggel 6-ig tart majd. A Kedves Presszó csak annyit ígér, hogy aki hozzájuk megy szilveszterezni, minden bizonnyal elégedetten fog majd távozni. Nem ígérnek semmi konkrétumot, annyit azonban elárultak, hogy limitált a férőhelyek száma, így nem árt igyekezni a foglalással.

Vigadó Szilveszteri Party 2019

A Grand Hotel Glórius báltermében megrendezett szilveszteri party is jónak ígérkezik, hiszen a Vigadóban welcome pezsgővel, gálavacsorával, italcsomaggal, zenés és táncos programokkal, éjfélkor újévi falatokkal és szórakoztató programokkal várják a vendégeket szeretettel. A DOC PIANO szolgálttaja az egész estés jó hangulatot.

Szálka Szilveszter 2019

Szegeden, a Szálkában, a szervezők kétféle jegytípussal is kedveskednek a vendégeknek. Az egyik az úgynevezett sétáló jegy, amely korlátlan italfogyasztást, éjféli menüt tartalmaz. Illetve van még a vacsora jegy, amelybe beletartozik a svédasztalos vacsora, a korlátlan italfogyasztás és az éjféli menü is. A fergeteges hangulatról Dj Laky gondoskodik.

BUÉK Szeged 2020 – a Széchenyi téren

Azok, akik szabadtéri programra vágynak, elmehetnek a Széchenyi téren rendezett szabadtéri szilveszteri buliba, ahol sok –sok program várja az érdeklődőket. 20.00 órától Horváth András, 21.30-tól ThaShudras élő koncert, 23.00 órától 3+2 élő koncert szolgálttaja a muzsikát. Majd az éjfélkor lezajló tűzijáték után a buli folytatódik, hiszen a 3+2 zenél, majd éjfél egy órától az Útközband szolgáltatja a zenét az újévi utcabálhoz.