A leírás korábbi, kérlek látogass vissza később az aktuális programok kapcsán.

Szegedi előszilveszter és óévbúcsúztató bulik

Szeged, hazánk harmadik legnépesebb városa. Nem csak szilveszterkor, de egész évben remek programok és szórakozási lehetőségek várnak ebben a csodás városban. Amennyiben Szegeden akarod kipihenni az év fáradalmait, akkor elképzelhető, hogy már néhány nappal az óévbúcsúztató buli előtt ellátogatsz a városba. Segítünk programot választani, merthogy bőven van hova menni ebben a városban.

Egy kis szilveszter előtti tuning

Az IH Rendezvényközpontban kerül megszervezésre a ….  koncert. …. második szóló albuma nemrég látott napvilágot, a korábbi remekek vagy a …., vagy a … lemezre kerültek. A koncert mintegy 100 percében hallhatunk mindenféle remek muzsikát. Lesz néhány dal a … lemezről, de néhány …, illetve a nagy sláger, a …. is hallható lesz ezen a remek koncerten.

Ha koncertfüggő vagy, akkor ott a helyed a Város Sportcsarnokban, mégpedig az este … órakor kezdődő … és az este … órakor kezdődő … koncerten.

Óévbúcsúztató Szegeden, a Széchenyi téren

A fent említett koncertekkel már sikerül is megalapozni a szilveszteri hangulatot. Szilveszterkor ugyanis szintén remek programok várnak Szeged városában. A Széchényi téren is sok-sok élőzene alapozza meg a hangulatot. A Programlista: 20.00 óra …, 21.30 óra … élő koncert, 23.00 óra 3+2 élő koncert, éjfél-ünnepi tűzijáték, 0.10 óra … élő a koncert folytatása, 01.00 óra újévi utcabál.

4 termes, élő zenés retro szilveszter Szegeden

Az IH Rendezvényközpontban kerül megrendezésre a retro szilveszter. 4 teremben, 4 különböző stílusú zene szól majd. Lesz is salsa, latin, élő zene és a 80-as, 90-es évek legnagyobb slágerei. Többféle jegy vásárlására van lehetőség. Lesz vacsorás jegy, sétáló jegy, de éjfélkor pezsgő, illetve újévköszöntőként virsli és lencsefőzelék is.

Zenés óévbúcsúztató a Szegedi Nemzeti Színházban

Nem mindenki vágyik pörgős, koncertes bulira. A nyugisabb emberek örülhetnek ennek a remek színházi programnak, amely szintén jó szilveszteri bulinak ígérkezik. A színházi este időpontjai: december 31. 17 és 20 óra. Fellépők: …, …, …, és még …, is, ha nem lesz koronavírusos. Közreműködik: … Zenekar és a … Tánckara.

Szegeden máshol is szórakozhatsz

Ha már a Széchenyi téren vagy, akkor térj be a Retro Clubba, merthogy a szegedi éjszaka világhírű és ebben a klubban brutálisan jó hangulatot ígérnek a szervezők.

A Szeged Városi Rock Klub is jó hangulatot ígér, de a NO. 1 Sörözőben és Pubban is jól érezheted magad.

Ha Szegeden jársz, még két nagyon jó programot tudunk neked ajánlani. Az egyik a VRoom – élményterem. A VR, a Virtual Reality kifejezés rövidítése. Ebben az élményteremben olyan dolgokat csinálhatsz, amelyeket álmodban már esetleg elképzeltél. Ehhez csak az orrodra kell biggyeszteni egy szemüveget és lehetsz bárki, hiszen megtudhatod milyen autószerelőnek, vagy éppen robotembernek lenni. A szemüveg lehetőséget ad arra, hogy éhes zombikkal vívj meg, de még egy hullámvasútra is felülhetsz. Tényleg ne hagyd ki ezt a programot, nagyon jó!

A Rejtélyek Háza Szeged egyik felkapott helye. Ha szereted a krimit és a nyomozás a mindened, akkor ide feltétlenül el kell jönnöd. Háromféle program közül is válogathatsz. A rejtélyes vacsora nem csak egy jó kis vacsiról szól, hanem egy merényletet is meg kell oldani. A Rejtélyek városa nevű játék szintén jó kis nyomozósdit ígér, miközben a belváros utcáit is bejárhatod. A Nyomozószoba is jó kalandot ígér.