Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness, Balaton
  • Leírás: Hotel Wellamarin**** szilveszter
  • Cím: 8621 Zamárdi Eötvös u. 15/1.
  • Telefon: +3684545800

Ugrás az ajánlathoz

Hotel Wellamarin Leisure & Wellness****superior szilveszterkor is egy varázslatos világba kalauzolja el vendégeit élőzenével, fellépőkkel, a kicsik számára gyermekanimációs programokkal, a feltöltődni vágyóknak pedig szaunaszeánszokkal és a wellness részleg által biztosított különleges jégbarlanggal, aromaszobával, gőzfürdővel és számos egyéb, testet és lelket regeneráló tevékenységi lehetőséggel. Látogasson el a gyönyörű téli Balatonra, és használja ki a Wellamarin szilveszteri csomagajánlatát!

Óévbúcsúztató a vidámság jegyében!

Idén is egy kihagyhatatlan lehetőséggel lepi meg a Hotel Wellamarin a vendégeit, mely minimum két éjszakai foglalás esetén érvényes, tartalmazza a részvételt a szaunaszeánszokon, az év utolsó napján pedig a szilveszteri esten. A szálloda több terme is különféle szórakozási lehetőségeket ígér, más-más programokkal kedveskednek a fiataloknak, a pároknak és a kisgyermekeseknek. Igyekeznek változatossá és színessé tenni a náluk tartózkodást, ezért bizonyos időközönként animációs programokat szerveznek a kicsiknek és a felnőtteknek egyaránt.

Stílus és minőség egy helyen!

A hotel a Balaton szívében, Zamárdiban található, ahonnan páratlan látván nyílik a Tihanyi apátságra. Vízparti szálloda, a festői látvány mellett, feng-shui elven kialakított és berendezett, letisztult, kényelmes terekkel, sokszínű kulináris fogásokkal, aktív és passzív feltöltődést kínáló wellness szolgáltatásokkal, továbbá korosztálytól függetlenül, az egész családot szórakoztató élményekkel várja vendégeit.

Egyedülálló gasztronómia

A gasztronómiai élményekről a hotel étterme gondoskodik, hogy széles választékkal és a magas minőséggel Ön és családja maximálisan elégedettek legyenek. Péksüteményeiket egytől-egyig konyhájuk szakemberi készítik, az egészséges táplálkozás hívei számára pedig szezonális gyümölcsökkel, friss salátákkal, házi készítésű joghurtokkal és más egyéb finomságokkal készülnek. A séf és csapata igyekszik a modern konyhatechnológiáknak és az éppen uralkodó gasztronómiai trendeknek, elveknek megfelelően az ételkínálatot kialakítani, így a tágabb értelemben vett vegetáriánus, illetve a gluténmentes, valamint laktózérzékeny étkezési lehetőségek is biztosítottak a hozzájuk látogatók számára.

Náluk mindig tud mit kezdeni szabadidejével! A Hotel Wellamarin ****Superior állandó programkínálatában számos alternatíva nyílik az aktív időtöltésre vagy épp egy kis lazításra. Rendszeresen megszervezett kirándulásaik, csoportos aerobic óráik vagy hangulatos wellness szolgáltatásaik színes élményekkel töltik fel kikapcsolódását. Éljen a lehetőséggel, sok szeretettel várják!