Hévízi szilveszteri programok

Hévíz egész évben remek kikapcsolódást nyújt. Elutazhatunk Hévízre, ha testi-lelki regenerációra vágyunk. Nagyokat kirándulhatunk a városban és még szilveszterkor is remek programok várnak ránk. Mutatjuk, hova érdemes menni szilveszterkor!

Hévízi szilveszter a Kocsi Csárdában

Szilveszter estéjén minden érdeklődőt várnak svédasztalos vacsorával a Kocsi Csárdában. A Csárdában retro magyaros hideg ízelítővel várják a vendégeket, majd főételek, köretek kerülnek az asztalra. Nem maradhatnak el a finomabbnál- finomabb desszertek sem. Somlói galuska és gesztenyepüré közül lehet majd válogatni. Éjfélkor ropogós malacsültet ehetnek a vendégek, de természetesen az újévi szerencsehozó lencsefőzelék, virsli és korhelyleves sem maradhat ki a repertoárból. A vendégeket egész éjjel a Carlos Band zenekar szórakoztatja majd. Ha szeretsz táncolni, és szereted a jó zenét, a finom falatokat, akkor mindenképpen a Kocsi Csárdában a helyed!

Hévíz Deák tér

Nincs azzal semmi gond, ha valaki a szabadtéri programokat preferálja. Hévíz még erre is ad lehetőséget, hiszen a Deák-téren egy fergeteges szabadtéri buli várja azokat, akik úgy gondolják, hogy az utcai óévbúcsúztató az igazi.

A hévízi szilveszter egyik vendége Abaházi Csaba. Este 21 órától, hajnali 3-ig DJ Dorian szolgáltatja a jobbnál – jobb zenéket. Sztárvendégekre is számíthatsz, mégpedig Vincze Lillára és Heincz Gáborra (BIGA). Éjfélkor tűzijátékkal kápráztatják el a bulizókat. A rendezvény teljesen ingyenes, bárki szabadon látogathatja.

Szilveszter a Brix Bisztróban

A Brix Bisztró is várja a szilveszteri bulizókat. Ha szeretsz jókat enni, akkor ezt a 7 fogásos gálavacsorát csakis neked találták ki. Nem csak jó hangulat és remek kiszolgálás, hanem gasztronómiai különlegességek is várnak a Brix Bisztróban. Lesz itt füstölt lazac, makréla, fürjcomb, szarvas medalion és kacsamell is. A desszertek sem maradhatnak el, ehetsz például citromtortát is.