Fergeteges szilveszteri buli Dubaiban!

Dubai az egyik legizgalmasabb helyszín lehet, ahol a szilvesztert és az újévet megünnepelhetjük. A monumentális, luxus felhőkarcolók, a tűzijátékok, a klubok, a partik, a pompázatos showműsorok mind-mind gondokodnak arról, hogy a lehető legjobban érezzük magunkat ebben a fényűző városban. Turisták milliói látogatják Dubait egész évben, de évvégén még többen keresik fel a pompázatos Dubait. Egy Dubai-i utazás egy egész életre szóló élményt jelenthet bárki számára. Lássuk, mit tartogat ez a káprázatos város szilveszterkor!
Káprázatos tűzijáték Dubaiban

A legjobb és leglátványosabb tűzijáték Dubaiban van az egész világon. A top háromban mindenképpen benne van a Burj Khalifa tűzijáték. A Burj Khalifa a világ legmagasabb tornya, amely turisták millióit vonzza egész évben. Az itt rendezett tűzijáték show már rekordot is nyert. Ha sikerül egy közeli szállodában szobát foglalni, a lehető legközelebbről nézheted végig ezt a fantasztikus tűzijáték showt.

A másik csodás helyszín a Burj Al Arab, ahol a tűzijáték szemet gyönyörködtető lehet, de egy fényűző üdülőhely, az Atlantis is mindent megtesz, hogy tűzijáték terén lenyűgözze a vendégeket.

Ha fontos számodra a tűzijáték, azonban nem akarsz nagy tömegben ünnepelni, akkor a Palm Jumeirah ideális hely a számodra, hiszen itt találsz olyan helyet, ahol egyedül lehetsz, a vízparton sétálva pedig nincs más dolgod, mint csak csodálni a káprázatos eget.
Jachtos Dubai körutazás

A jachttal történő körutazás is egy remek szilveszteri program. A jachttal az összes ikonikus helyre eljuttatják a vendégeket Dubaiban, miközben ízletes ételeket és remek italokat szolgálnak fel a fedélzeten. A jachton tánc és zenebemutatókat is tartanak, hogy szórakoztassák a vendégeket. Ezen kívül a tűzijáték megtekintésére is van lehetőség. A Dubai Marina körutazás egy életre szóló élményt nyújt. A látványos showműsorok és a kikötő látképe jó indulást jelenthet a 2020-as esztendőre. A jachtos luxus körutazás azoknak szól, akik nem a Dunán szeretnének hajózni és tűzijátékot nézni, hanem valami fergetegesebb élményre vágynak.

A Dubai Water Canal körutazás, a város szívébe vezet. Amellett, hogy a város legtöbb célpontjához is eljut, még egy fantasztikus tűzijátékban is részed lehet.

Szilveszteri sivatagi szafari Dubaiban

A sivatagi szafari egy nem mindennapi szilveszteri élmény lehet. A sivatagban még kempingeket is felállítanak és különféle szórakoztató programokat szerveznek a vendégek számára. Lehet gyönyörködni a naplementében, de van tevegelés, hennafestés, arab ruhák viselésére lehetőség és miközben a finom vacsorát fogyasztod, arab muzsikával és tánccal kápráztatnak el a szafarit szervezők. Ha a város zajától távolabb szeretnénk ünnepleni, a sivatagi szafari több mint jó buli. A tűzijáték hiányától sem kell szenvednünk, hiszen ezt a sivatag közepén is megszervezik.
Tradicionális éttermi vacsorák Dubaiban

Természetesen, hagyományos keretek között, azaz étteremben is van lehetőség az óév búcsúztatására Dubaiban. Az éttermek ablakaiból pedig csodás kilátás nyílik az éjféli tűzijátékra. Néhány étterem, amelyekben nem csak remek vacsorát szolgálnak fel, de még a tűzijátékra is remek kilátás nyílik: The Dubai Mall, Karma Kafé, Serafina, The Pointe.

Szilveszter a Dubai klubokban

Az egyik legfelkapottabb klub a Barasati, de a Bahri Bár is kellemes szórakozást ígér, nem beszélve arról, hogy remek kilátás nyílik a Burj Al Arabra, így közelről is megtekintheted a csodás tűzijátékot. A legextravagánsabb partit pedig a Cavalli Club szervezi Dubaiban.