Szilveszteri Ajánlat 2024 / 2025

  • Kategória: Wellness, Hollókő
  • Leírás: Wellness és világörökség egy helyen
  • Cím: 3176 Hollókő Sport út 14.
  • Telefon:

Ugrás az ajánlathoz

A környék kihagyhatatlan látnivalóival és a Castellum Hotel Hollókő minden igényt kielégítő szolgáltatásaival válik igazi favorittá a hollókői kikapcsolódás. Történelem, hagyomány és pihenés egy helyen, Budapesttől alig 1 órányi autóútra.

A palóc élet szokásait megismerve, ezeket a szórakoztató foglalkozásokon megtapasztalva, a Hollókői Tájvédelmi Körzetet bejárva találkozhat az idelátogató a helyi mesterségekkel, viseletekkel, ezzel garantálva, hogy a hely különleges hangulata átjárja az embert.

Az izgalmas programok után pedig a jól megérdemelt pihenést biztosítja a szálloda, ahol a wellness részleg különféle kényeztető opciókat kínál: masszázs, aromaterápiás fürdősarok, élmény- és gyermekmedence, jacuzzi, infra és finn szauna, gőzkabin és halpedikűr is a vendégek rendelkezésére áll. Az étteremben helyi termelőktől, illetve a régióból származó alapanyagokból készült ételekkel biztosítják a kiemelkedő gasztronómiai élményt.

Az újult erőre kapott vendégek a szállodában biztosított játékok, például bowlingozás és biliárdozás közben idézhetik fel az új hollókői élményeiket. A gyerekeknek különféle programokat és elfoglaltságokat kínál a Hotel Castellum, ezzel is biztosítva az egész család számára a teljes értékű kikapcsolódást.