Akár egyedül, akár a barátaiddal, akár a családoddal utazol Londonba szilveszterezni, biztos, hogy találni fogsz olyan programot, amely mindenkinek megfelel, merthogy Londonban nem lehet unatkozni szilveszterkor sem. Londonban biztos, hogy lesz több helyen is tűzijáték, parti és hajókázási lehetőség is.

Londoni szilveszteri tűzijáték

A London központjában tartott hatalmas tűzijátékot bárki megnézheti, de közvetlen közelről csakis azok, akik megvásárolják a jegyet erre az eseményre. Az biztos, ha közelről nem láttál még ilyen hatalmas szilveszteri tűzijátékot, akkor a londonit mindenképpen meg kell nézned.

Szilveszterezz a Dixie Queen hajón

Ha nem akarsz szilveszterkor a zsúfolt utcákon tülekedni, akkor a hajó partit neked találták ki. A hajó a Temzén siklik le és fel, elkerülve a forgalmas csomópontokat. A tűzijátékot is a hajóból nézheted végig. A hajó fedélzetén és még két bárban is bulizhatsz. Már a hajóra lépéskor kapsz egy pohár pezsgőt. Emellett egészen közelről élvezheted a tűzijátékot és természetesen hajnalig bulizhatsz is.

Szilveszteri élmények az égen

Londonban a Skybar nem csak egy fergeteges szilveszteri bulival várja az ide érkezőket, de egy remek panorámás kilátást is a városra. A Skybar ételekkel, italokkal várja a vendégeket. Táncolásra is van lehetőség és természetesen, éjfélkor tűzijáték is lesz.

Leicester tér – Hampshire Penthouse

A Hampshire Penthouse panorámás kilátást nyújt a vendégeinek szilveszter éjjelén. Nem csak a tűzijátékot láthatod a fenséges kilátás során, hanem egész London látképét is. A szilveszteri parti hangulatáról a minőségi pezsgők is gondoskodnak.

Oblix – The Shard –  glitter party

Ha egy csillogó partyra vágysz, akkor vedd fel a legcsillogóbb ruhádat és élvezd a bulit a The Shard tetején. Belépéskor még ingyenes koktélt is kapsz, és a magasból élvezheted a lenyűgözően megvilágított Londont. Éld át a szilvesztert izgalmas emberekkel a város legmagasabb pontján. Ez biztos, hogy egy életre szóló élmény lesz, amely évekig él majd az emlékezetedben.

Szilveszterezz a Természettudományi Múzeumban

A londoni Természettudományi Múzeum évek óta sikerrel szervezi a szilveszteri partikat. A diszkó zene mellett a hangulatot az is meghatározza, hogy nem egy mindennapi helyszínen búcsúztathatod az óévet. Hiszen nem sokan mondhatják el magukról, hogy éjfélkor egy kék bálna csontváza alatt koccintottak.

Londoni foci

A 1xbet alternatív link szerint a legismertebb londoni focicsapat többek között az Arsenal, a Tottenham Hotspur és a Chelsea. Amennyiben Londonba sodor az utad, akkor szinte egész évben van arra lehetőséged, hogy szurkolj valamelyik, jobbik esetben a kedvenc csapatodnak, Bet365 bónusz lehetőség kihasználásával.