Musical Szilveszter

Musical Szilveszter

Szilveszteri Ajánlat 2019 / 2020

  • Kategória: Szilveszteri Buli
  • Leírás: Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotel báltermében
  • Cím: 1064 Budapest Vörösmarty u. 47/A.
  • Telefon: +36309489638

Ugrás az ajánlathoz

Musical Szilveszter a Budapest Marriott Hotel báltermében! Sztárvendégünk Franciaországból Kaёl es Emma Rey, mögöttük pedig a show táncosai teszik felejthetetlenné a műsort és az estét. Több fogásos gálavacsorával, remek hangulattal, igényes környezettel, Európai színvonalú programmal és számos kihagyhatatlan élménnyel várjuk Ön, családját és barátait!

Külföldi sztárfellépők, európai szintű showműsor

Látványos, egyedülálló revü várja vendégeinket világslágerekkel, latin zenével és musicalrészletekkel. Kaёl több párizsi musical produkció vezető szereplője, de alapvetően pop-rock énekesként tartja számon őt a szakma. Partnere, az ugyancsak francia Emma Rey végigjárta az énekesek szokásos útját, zenei tanulmányai után vokálozott, majd szólókarrierjét építette. A két énekes alapvetően latin elemekből (Ricky Martin, Enrique Iglesias, Rihanna, Gloria Estephan stb.) állította össze programját. A táncosok pedig a Budapest Táncművészeti Stúdió fellépői, zenekarunk az Elixír Showband lesz. A menüsor hosszú és változatos, lesznek előételek, meleg előételek, főételek, desszertek, éjféli menü, az italokat pedig mindenki ingyen fogyaszthatja.

Megbízható minőség – profi szervezés

A Musical Szilveszter egy több éve, rendszeresen megrendezésre kerülő esemény, melyet mindig hatalmas érdeklődés és népszerűség övez. Időről-időre újabb és újabb, jól ismert színészekkel, énekesekkel igyekszünk kedveskedni, hogy képesek legyünk megújulni és változatosak maradni az egyre növekvő és változó igények mellett is. Akik korábban már részt vettek, szívesen járnak vissza és osztják meg benyomásaikat másokkal is. A tavalyi évben, a magyarok mellett 19 ország vendégei élvezték a fergeteges produkciókat.

Ha igazán szereti jól érezni magát, ha örömmel próbál ki valami újat, ha nem csak nézni szokta a táncosokat, jöjjön el, mozogjon, énekeljen, bulizzon hajnalig! Jelentkezzen még ma és legyen részese fergeteges partynknak!

2018-11-18T13:52:37+00:00További szilveszteri ajánlatok|